Saturday, November 15, 2008

Apartament 2 camere

Apartment for sale in Targu-Jiu, Romania.

Apartament de vânzare în Targu Jiu. Apartamentul este cu două camere, pe strada Nicolae Titulescu, într-un bloc de cărămidă cu 4 etaje, la etajul 3, are parchet, este curat, are imbunatatiri (vezi mai jos). Cei interesaţi pot suna la telefon 0244 37 65 24.

Inbunatatiri:

Update 5 August 2008:

  1. Balcon inchis cu termopan
  2. Usa de la intrare este metalica
  3. Urmeaza instalarea unei centrale termice proprii insa asta va creste corespunzator pretul de achizitie al apartamentului..

Blocul are parcare proprie si intrare securizata, pe baza de cartela. De asemenea, are centrala proprie: se observa in imagine (cea cu pereti si acoperis albastre).

apartment-for-sale

La mai putin de 50 de metri de locuinta, se afla piata, posta, farmacie, magazin alimentar, liceul pedagogic, si la ~100 metri, scoala primara si generala nr.11, gradinita.

vedere de la balcon
Vedere de la balcon. Se observa cladirile magazinelor care mascheaza piata de legume, cladirea spitalului municipal si muntii.

vedere de la geamul bucatariei
Vedere de la geamul bucatariei. Este cladirea fostului Liceu Pedagogic cu faimosu-i teren de tenis de camp. Poza este facuta prin plasa de tantari.

panel pentru cosul centralei termice
In dreapta sus se vede panel-ul care va fi decupat pentru a permite iesirea cosului centralei termice. Termopanul tocmai fusese instalat cand am facut pozele, spuma de izolare era inca "cruda".

vedere in partea stanga a balconului inchis u termopan
Vedere in partea stanga a blaconului. Rama de termopan este prevazuta cu doua ferestre mari.

vedere partea dreapta a balcnului inchis cu termopan

No comments:

Post a Comment